Macedonian Personal Injury Services

Macedonian Personal Injury Services (Лична повреда сервис)

Osbornes aдвокати, со седиште во северн Лондон е една од најдобрите адвокатска фирма. Ние сме специализирани во области на оштетите и ние ви помагамe на Македонски језик на клиентите да добиете оштета.

За повеке од 40 години ние им помогнавме на илјадници луге тврдат милиони фунти во надомест.

Дали сте се повредиле на работно место?

Исплakта штети тоа е вас законско право по несреката. За подетални информации контактирајте Osborne Solicitors, Снежина Янкова е достапна за бесплатно советување без обврски 07516 441448

Ние им помогнавме на илјадници поединци co cледниве исплате на штети: 

 • Несрека на работно место
 • Изградбани несреки
 • Несреки на градилиште
 • Пага од скафолдинг
 • Багер камион несрека
 • Несрека на кујната
 • Несрека на фармата
 • Надомест за самовработените
 • Повреди на главата и мозокот
 • Мотоцикл несрека
 • Велосипед несрека
 • Спинална повреда
 • Празник несрека 
 • Саобракајни несреки
 • Фатални повреди

Нашите адвокати се помага со сите видови несреки и тие специализировани во области комплекс повреди. Ние работиме заедно со повредени и нивните семејства да се разбере нивната потреба за рехабилитацију, терапију и водење на целиот процес за добивање на оштета. Ние ви помагаме да во најбрз рок добиете највисока можна оштета.

Ако не се задоволни co вас адвокат можете да пренесете пријаву за несреката kaj нас.

Osborne Solicitors се признати како топ правна фирма од области на штетите от страна The Legal 500 и Chambers & Co: ‘immensely impressive’ и‘focuses on serious head injury cases and gains high praise from top claimant solicitors and clients alike‘.

Фирмата исто така акредитирана от добротворна организација ‘Headway’, ние работамо за нив за повреди на главата.

Aко се земе вашиот случај, koнтактирајте Снежина Янкова на нашиот телефон и Емаил да објасни примаат документ.

Снежина e на располагање да бидат присутна во наше канцеларије со вас и таа оди с вас на лекарски преглед ако тоа е потребно да се забрза вашиот случај.

Снежина – директан мобител контакт 07515 441448

Sam was excellent and very professional in dealing with our claim.

Need some advice?


Fill out the form below

Name*

Email*

Telephone*

Message

Department*

Please leave this field empty.

Visit Osbornes on: